onsdag 5. mars 2014

Sammenslåing og kakebutikk!!!

Endelig kan jeg fortelle dere hva jeg har jobbet med de siste månedene!!! Hvis du har fulgt med på Spiselige Kunstverk sin Facebook-siden denne uken har du kanskje sett at jeg har lovet STORE nyheter i dag onsdag!!! Så her kommer de:

Denne måneden, mars 2014, skal Spiselige Kunstverk slåes sammen med Chelsea's Cool Cakes og danne det nye firmaet


Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

For de av dere som ikke kjenner Chelsea's Cool Cakes så er det et kakestudio i Stavanger som lager de utroligste spesial designede kakene jeg vet om. Og alt dette gjøres av den utrolig talentfulle Chelsea Hill! Chelsea og jeg har jobbe sammen på flere prosjekter de siste 2 årene, og i fjor sommer ble vi enige om å jobbe sammen for å utvikle våre firmaer til noe enda mer enn de allerede var. Resultatet er blitt en egen kakebutikk i Sandnes, Rogaland!!! Vi fant i begynnelsen av 2014 fantastiske lokaler og Slikkepotten kakebutikk ble skapt!

Vi valgte å slå sammen de to firmaene fordi vi er sikker på at sammen vil vi komme mye lengre enn vi ville ha klart hver for oss. Vi kan tilby våre kunder bedre produkter og service. Slikkepotten kakebutikk vil altså være en butikk i Sandnes med faste åpningstider hvor du finner alt du behøver når du trenger en kake! Uansett om du ønsker å kjøpe en spesial designet kake eller bake selv. Unikt tilpassede gourmekaker, kvalitets kakedekoreringsutstyr og inspirerende kurs for både nybegynner og profesjonell skal være synonymt med Slikkepotten kakebutikk!

De neste ukene vil derfor Spiselige Kunstverk og Chelsea's Cool Cakes sine nettsider, Facebook-sider, Instagram og blogger sakte men sikkert endre til å reflektere vår nye felles profil som Slikkepotten kakebutikk. Vi ber om deres forståelse på at alt i denne perioden kanskje ikke alltid vil være helt ferdigstilt og håper på litt godvilje i denne endringsfasen! Vi lover å komme tilbake mye bedre enn før!!!

De av dere som har bestilt varer eller kurs av Spiselige Kunstverk vil ikke merke noe forskjell annet enn at logoer og e-post adresser endres. Varene og kursene vil leveres som forventet!

Jeg har gledet meg så lenge til å kunne fortelle dere alle sammen denne nyheten, og nå når det faktisk skjer er det en fantastisk følelse! Vår nye nettside finner du her:


og vi har så klart en ny Facebook side og Instagram (@slikkepottenkakebutikk) som vil oppdateres ofte de neste dagene og ukene! Litt bilder og informasjon er allerede lagt ut, men følg også med for videre informasjon om prosessen og ikke minst vår STORE FANTASTISKE åpning av Slikkepotten kakebutikk i Sandnes!

Når du har trykket "Liker" på våre nye sider, så del den veldig gjerne videre til alle dine venner som kan tenke seg å like kake (altså... alle! ;-) )

Chelsea og jeg føler oss veldig heldige og vi gleder oss masse til å fortsette denne spennende reisen! Vi håper du vil besøke oss i vår helt nye Slikkepotten kakebutikk i Kirkegata 4, Sandnes.

1 kommentar:

  1. Gratulerer begge to! Blir spennende å følge dere! :-D

    Hilsen Fru Rasmussen

    SvarSlett