torsdag 4. april 2013

Debbie Brown kurs 14 - 16 juni i Sandnes


14 - 16 juni har Spiselige Kunstverk invitert DEBBIE BROWN til Sandnes for å holde kurs.

Debbie Brown er en annerkjent internasjonal stjerne innen kakedekorering og har skrevet mange svært suksessfulle bøker om emnet! Bøkene hennes tar for seg modellering og 3D kaker av utrolig karakter!

Her i Sandnes skal hun holde tre fantastiske masterclass'er. 


Fredag 14 juni skal hun lære oss hvordan disse utrolig søte "Crying Babies" kan skapes.


Lørdag 15 juni er det disse super søte "Kittens" du vil lære hvordan hun får til.

Og til slutt på søndag 16 juni, just in time for bryllupssesongen vil Debbie lære deg hennes "Bettle Love" også kjent som "Beetle car sugar piece with Bride & Groom"!

Debbie har et minimum antall deltakere på hvert kurs, og kun lørdagens kurs har til nå oppnådd dette minimums antallet. Hvis vi ikke klare å få nok deltakere til alle kursene må vi dessverre avlyse alle tre kursene. Vi har veldig lite lyst til å måtte avlyse og gjør nå alt vi kan for å skaffe flere deltakere!

Dette håpet vi at også du kunne hjelpe oss med, har du lyst til å bli med? Meld deg på i dag her!

Har du muligheten til også å hjelpe oss enda litt mer? Kjenner du noen som kunne tenke seg å være med? Kan du skrive på din Facebook-side at vi trenger flere deltakere linke til kurspåmeldingen: http://www.spiseligekunstverk.no/index.php?main_page=index&cPath=1_2. Har du en blogg eller hjemmeside, kanskje du kan skrive litt om kurset og oppfordre dine lesere til å bli med? Mer informasjon om kursene og bilder kan du låne fra selve kursbeskrivelsen som du finner i linken over. I tillegg ligger det noen bilder/reklamer her på Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151227842545211.507511.75506670210&type=3

All den hjelpen du kan gi oss vil bli satt veldig stor pris på! Vi vil veldig gjerne få til disse kursene! :-)

Har du andre forslag til hvordan vi kan nå flere kakeglade damer og menn blir vi veldig glade for hjelpen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar