onsdag 8. desember 2010

Julekake med enkle julestjerneblomster

En enkel julekake lager du ved å bruke "Blossom Star" utstikker og silikon pregeren som du får kjøpt i vår nettbutikk: www.spiseligekunstverk.noTil å lage denne kaken er det brukt følgende utstyr:
Fyll og dekk en kake. Trekk den med Pals røde marsipan og bruk smoothere for å gjøre den jevn. Kjevle så ut et stykke Pals ekstra hvite marsipan som er litt større enn toppen på kaken. Bruk multikniven til å skjære den i snø/sky fasong. Lim fast på kaken.

Kjevle ut Pals overtrekksmarsipan farget med pastafargen Holly/Ivy og bruk metallutstikkeren til Blossom Star til å stikke ut tre blomster. Bruk så pregeren til å prege disse. Legg de i hvert sitt eplebrett. Lag så fire blomster av Pals røde marsipan. Og legg to og to på hver sin grønne blomst. Pass på at kronbladene blir litt forskjøvet slik at man ser de underliggende kronbladene. Lag så to hvite blomster og legg på den siste grønne blomsten. Trill små kuler av hvit og grønn marsipan og lim fast i midten på blomsten. Børst alle tre blomstene med Snowflake glanspulver. La blomstene tørke.

Lim blomstene fast på kaken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar