torsdag 6. mai 2010

Cake Craft & Decoration

Cake Craft & Decoration er et flott engelsk blad som kommer ut hver måned. Hvert blad inneholder 8 - 12 prosjekter som er beskrevet med flotte steg-for-steg bilder, tekst, tips og beskrivelse av forskjellige teknikker. Prosjektene varierer fra enkel til vanskelig, og temaene er forskjellige. Forskjellige materialer brukes og beskrives. Eksempler på teknikker og materialer som brukes i prosjektene er sukkerblomster, modellering, pastillage arbeid, sukkerpasta, marsipan og royal icing.

Bladet har også en egen seksjon med bakeoppskrifter. Her er det ofte lokale tradisjonelle engelske bakerverk som presenteres. Andre temaer som man finner i bladet er informasjon om nye produkter og event / show, og leser brev og bilder.

Bladet er en flott inspirasjonskilde, og med mange steg-for-steg beskrivelser i hvert nummer er det gode muligheter for både nybegynner og de mer erfarne til å finne ideer og nye utfordringer. Prosjektene er ofte laget av kjente sukkerartister fra hele verden.

Prisen for abonnement til Norge er £53.50 for et år og £102.00 for 2 år. Dette gir en ca pris på kr 40,- pr blad. Man kan bestille sitt abonnement her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar