søndag 11. april 2010

Du vet at du er en kakedekoratør når...

Det er lett å bli bitt av kakedekorasjonsbasillen. Her er 9 påstander som du kanskje kan kjenne deg igjen i?

Du vet at du er en kakedekoratør når:
 • du har flere bilder i lommeboken av kaker du har laget, enn av dine egne barn!
 • kakeutstyr står høyere på ønskelisten enn smykker, vesker og sko!
 • du har laget så mange kaker til jobben og kollegaene, at sjefen tar med kakeoppskrifter fra konas ukeblad fordi han syns de ser gode ut!
 • du stjeler ungenes "Playdough" utstyr til kakepynting!
 • du lager en nydelig bamse i "Playdough", og blir irritert når treåringen heller vil gjøre den om til en kul pannekake!
 • din to år gamle datter kjevler ut marsipan, legger den på en plastikk kake og blir grådig fruserert når den får en revne!
 • hele dagen blir brukt til å gjøre oppgaver mellom stekeovnen(e?) sine timer "PLING".
 • du "pipe" tannkremen på tannbørsten!
 • du studerer ditt barns skosåle, din kollegas veske eller naboens soveromstapet fordi de er god inspirasjon til nye kakeideer!
Har du flere gode påstander om hva som kjennetegner en kakedekoratør? Skriv de i en kommentar og vær med i trekningen om 8 engangssprøyteposer og en pregematte til å lage murstein-mønster.


Vinneren trekkes tilfeldig blant alle de innsendte forslagene. Vinneren blir plukket ved hjelp av random.org og trekningen skjer på kvelden onsdag 14 april. Beklager, vinneren er kåret se under.

Vi har trukket en vinner. Men vil bare først takke deltagerne! Håper enda flere vil delta i våre neste konkurranser.

Gratulerer Karin! Send oss en e-post med adresse så sender vi premien til deg! Lykke til videre som kakedekoratør og håper du ikke er for mye plaget av kake-mareritt! :o)

4 kommentarer:

 1. Du vet at du har dilla på kakedekorering når det første du gjør ved datan ikke er å sjekke facebook, men sjekke om det er oppdatert nye kakebilder på diverse favorittblogger...;)

  SvarSlett
 2. Når du blir irritert når noen sier "fin kake, og den er smaker sikkert godt også". Det hadde lenge holdt med "fin kake" - det er utseendet man har jobba med! :-)

  SvarSlett
 3. När det enda du kan tänka på är tårta, från att du vaknar på morgonen tills att du lägger huvudet på kudden, och till och med drömmer om tårtor, då har man dille på tårta! *ler*

  SvarSlett
 4. Når du ser kakepynt i alt,tenker den hadde vært fin som pynt på en kake når du ser noe i vinddet hjemme hos folk,i byen eller lignende.

  SvarSlett