onsdag 24. mars 2010

Scandinavian Cake Show 2010

Helgen 18 - 19 september arrangerer Tårtdecor "Scandinavian Cake Show 2010", Skandinavias største kakeutstilling.

Da samles mange kakeglade mennesker Kvarnkullen i Kungälv, ca 2 mil nord for Göteborg i Sverige. Utstillingen i fjor hadde over 700 besøkende, hovedsaklig fra Sverige, Norge og Danmark.

I år kan de friste med blant annet demonstrasjoner, minikurser, konkurranser (forhåndspåmelding nødvendig), masse utstillingskaker, muligheten til å sette seg ned og skravle med likesinnede og ikke minst; ha en utrolig god opplevelse!

I år er konkurranse temaene:
  • Bryllupskake - Retro 70 - tallet
  • Motivkake - Min drømmeferie
Så nå er det bare å slippe fantasien løs og melde på ditt bidrag!


I år kommer det tre utenlandske demonstratører; Carol Haycox, Karen Davies og Ruth Wyld. Disse kommer til å demonstrere blant annet nye produkter. Når de ikke demonstrerer vil de være instruktører på minikursene som settes opp. Carol og Karen har vært med på tidligere kakeutstillinger. For Ruth er dette første gangen. Hun er en veldig erfaren sugarcrafter og er kjent blant annet fra magasinet "Cake & Craft and Decoration".

Annette Hörnfeldt fra Cake & Design i Stockholm kommer også til å stille med kaker og demonstrasjoner.

Hvis du, som jeg, syns at dette høres ut til å kunne bli en helt UTROLIG helg så bør du krysse av datoene i kalenderen allerede nå! Håper at vi sees denne helgen til høsten!Scandinavian Cake Show 2010

ÅPNINGSTIDER:

Lørdag 18 sept 10-17

Søndag 19 sept 10-16

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar