lørdag 3. april 2010

Kakefesten.com

Et nytt flott nettsted for oss som elsker kaker og kakedekorering er under oppbygging. Siden høsten 2009 har stadig flere funnet veien til denne super inspirerende samleplassen; Kakefesten.com!

Grunnleggeren, Anna, har gjort en formidabel jobb med å lage et nettsted hvor likesinnede fra hele Norge, og til og med noen utflyttere i andre land, kan møtes for å diskutere, lære og prate KAKE!

Anna forteller at idéen bak siden var å lage et inspirerende og uavhengig møteplass der man kan prate fritt om utstyr og shoppingsteder. Målet er at brukene etter hvert skal få være med og styre siden litt selve ved å tilføye innhold som de synes er nyttige. Det gjør de allerede i dag i form av oppskrifter, foruminnlegg og linker.

På siden kan alle fra nybegynnere til viderekomne finne tips, triks og lære masse nytt. Siden har et eget galleri hvor brukerne kan laste opp sine kreasjoner og så få tilbakemeldinger i form av poenger og kommentarer. I skrivende stund er allerede 1.810(!) bilder delt på dette galleriet! Bare se på denne søte kaken laget av Camilla til en gutt på 1 år.

Hver måned kan brukerne melde en av sine kaker inn til månedens kake konkurransen. Og i begynnelsen av neste måned blir kaken lagt ut i et eget galleri slik at man kan stemme på de. Kaken med mest poeng vinner. I februar var det 13 kaker med i konkurransen, og denne flotte "Fruit fairy" kaken ble nummer 2! Kaken er laget av Bunny.

Anna forteller videre at hun hele tiden jobber med å videreutvikle siden. Og hun sier: "Jeg skal prøve å få frem litt mer informasjon om hvordan man starter med hobbyen. Det er ikke mye utstyr som trengs for å lage kreative og råflotte kaker selv om de fleste gleder seg som barna på juleaften hver gang de har bestilt nytt utstyr."

Vi gleder oss til å følge siden videre, og syns Anna, moderatorene og alle brukerne gjør en super jobb for å skape en flott KAKEFEST!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar